Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Yankee Candle doftljus och doftpinnar

Yankee Candle ® är ett globalt och etablerat varumärke, som grundades 1969 utanför Boston i Massachusetts, USA, och har många engagerade fans över hela världen. Yankee Candle ® har utöver doftljus även ett brett sortiment av andra doftprodukter för hemmet.

Beställ innan kl 15.00 så skickas din beställning samma vardag! Fri frakt!

För att vara – ”the worlds best loved candle ” har Yankee Candle ® de finaste ingredienserna, som förstklassigt glas, 100 % bomullsvekar som minimerar sot och högsta kvaliteten av högraffinerat paraffinvax med den högsta möjliga procenten doftolja. De exklusivt framtagna doftoljorna är skapade av naturliga växt extrakt och ljusen är doftsatta helt igenom. Yankee Candle ®s verklighetstrogna dofter väcker både minnen och passion!

Vi på Doftriket njuter varje sekund när vi har ett Yankee Candle ® doftljus tänt eller när vi använder doftpinnarna. Doftpinnarna är fina dekorationer, som man även kan ha på ställen som inte behöver bevakas. Varför inte köpa några och testa? 

Vi har alltid fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Drift & produktion:  Wikinggruppen