Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Yankee Candle

Här hittar du det bästa från Yankee Candle ®. Vi säljer de bästa Yankee Candle doftljusen och de härligaste Yankee Candle doftpinnarna. Det finns olika storlekar och utföranden men de har en sak gemensamt, de luktar fantastiskt.

Köp Yankee Candle doftljus och doftpinnar idag med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Yankee Candle är originalet

Det finns en mängd olika varumärken inom dofter i hemmet. En del av dem hittar du här hos oss. Men det är ju faktiskt så att många av oss doftljusfantaster började med ett Yankee Candle doftljus. Yankee Candle är en av äldsta och mest välkända aktörerna på marknaden över hela världen. Vi ser de som de som tog dofter i hemmet till en helt nivå genom att kombinera fantastisk kvalitet, snygga förpackningar och spännande dofter. 

Det är med andra ord ingen slump att vi kallar Yankee Candle för originalet och skulle man vara osäker på om doftljus eller doftpinnar är något för hemmet så är det alltid bra att prova en produkt från Yankee Candle. Då kan man vara säker på att man får bra kvalitet på både behållaren och innehållet.

Att använda Yankee Candle doftpinnar och Yankee Candle doftljus från är något alldeles extra, vi på Doftriket njuter alltid lite extra när vi kommer i kontakt med Yankee Candles produkter. Doftpinnarna är fina dekorationer, som man även kan ha på ställen som inte behöver bevakas. Att ha en produkt från Yankee Candle i sitt hem är att skapa vardagslyx på bästa tänkbara sätt. Varför inte köpa några och testa?

The Yankee Candle Fragrance Experience

Vad är det egentligen som gör Yankee Candle till världsledande? Enligt dem själva är det "The Yankee Candle Fragrance Experience". De skapar en unik doftupplevelse genom extremt hårt kvalitetsarbete och alla deras dofter tas fram av deras huvudparfurmörer. Genom stenhård kontroll på hela produktionen, från idé till kund, kan de erbjuda något speciellt. Alla produkter med Yankees varumärke på sig håller med andra ord högsta klass. Detta är något som väldigt många har upptäckt och njuter av, varje dag, året runt. I dagsläget finns det ca 150 st olika dofter, vi har inte alla här på Doftriket men vi har handplockat de härligaste dofterna. Yankee candles mål är att deras produkter ska skapa ett så mysigt hem att du aldrig vill lämna det. Ett riktigt härligt mål tycker vi på Doftriket!

Historien om Yankee Candle

Historien om världens största hemdoftsmärke är mycket intressant och det finns mycket att läsa. För att göra en lång historia kort började allt 1969 när då sextonåriga Mike Kittredge inte hade råd med att julklappar till sin mamma. Då tillverkade han ett ljus till henne och detta upptäcktes av en granne. Grannen övertalade Mike att han skulle sälja ett ljus till grannen och på den vägen är det. Där föddes idén till Yankee Candle och resten är historia som det så fint heter.

Drift & produktion:  Wikinggruppen