Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Yankee Candle

Här hittar du det bästa från Yankee Candle ®. Vi säljer de bästa Yankee Candle doftljusen och de härligaste Yankee Candle doftpinnarna. Det finns olika storlekar och utföranden men de har en sak gemensamt, de luktar fantastiskt. Att ha en produkt från Yankee Candle i sitt hem är att skapa vardagslyx på bästa tänkbara sätt. Hitta din favorit idag hos Doftriket.

Beställ innan kl 15.00 så skickas din beställning samma vardag! Fri frakt!

Att använda Yankee Candle doftpinnar och Yankee Candle doftljus från är något alldeles extra, vi på Doftriket njuter alltid lite extra när vi kommer i kontakt med Yankee Candles produkter. Doftpinnarna är fina dekorationer, som man även kan ha på ställen som inte behöver bevakas. Varför inte köpa några och testa? 

Hos oss är det allt fraktfritt och lägger du din order innan kl 15 skickas den samma dag. Skulle du ångra dig kan du vara lugn, vi har 100 dagars öppet köp.

Yankee Candle är originalet

Det finns en mängd olika varumärken inom dofter i hemmet. En del av dem hittar du här hos oss. Men det är ju faktiskt så att många av oss doftljusfantaster började med ett Yankee Candle doftljus. Yankee Candle är en av äldsta och mest välkända aktörerna på marknaden över hela världen. Vi ser de som de som tog dofter i hemmet till en helt nivå genom att kombinera fantastisk kvalitet, snygga förpackningar och spännande dofter. 

Det är med andra ord ingen slump att vi kallar Yankee Candle för originalet och skulle man vara osäker på om doftljus eller doftpinnar är något för hemmet så är det alltid bra att prova en produkt från Yankee Candle. Då kan man vara säker på att man får bra kvalitet på både behållaren och innehållet.

Drift & produktion:  Wikinggruppen