Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

WoodWick

Woodwick är ett av världens mest kända doftljus och känns igen på sin ekologiska träveke som sprakar som en levande brasa när det brinner samtidigt som det avger ljuva dofter.

Köp Woodwick doftljus och doftpinnar med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

WoodWick är lyx!

Woodwicks doftljus är gjorda av högkvalitativ sojavaxblandning, vilket ger bland de längsta brinntiderna och håller en hög kvalitet. Storleken Medium brinner i hela 100 timmar!

Doftljusen omges av en exklusiv glasbehållare som är gjord av återvunnet glas och visar på ett genomgående miljötänk. Ljusen finns i olika storlekar med flera fantastiska dofter. För att förenkla för dig har vi samlat de bästa dofterna och storlekarna här. 

Ett doftljus eller doftpinnar från Woodwick är en perfekt present när du ska på middag eller fest eftersom det passar in i alla hem.

WoodWick PlusWick

Det som gör WoodWick helt unika är PlusWick. PlusWick är namnet på deras unika veke i trä. Den har formen av ett plustecken, därav namnet. Veken ger WoodWick sitt unika utseende men även ljudet. Tack vare att det är trä och inte bomull i veken avger veken ett knastrande ljud när ljuset är tänt. Det skapar en extra dimension till ljusen och tar mysfaktorn till en helt ny nivå.

WoodWick och sotet

En vanlig invändning mot WoodWick är att de sotar. Det stämmer till viss del att de sotar men det handlar framför allt om att sköta om sitt ljus från WoodWick. Precis som alla andra ljus kräver WoodWick ett visst underhåll. Sotet tilltar ju längre veken är. Genom att se till att vecken inte är längre än 6 mm uppstår den perfekta upplevelsen med väldigt lite sot och ett riktigt härligt och mysigt ljud. Så om du har problem med för mycket sot, trimma veken till 6 mm.

Drift & produktion:  Wikinggruppen