Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Millefiori Milano

Millefiori Milano är ett rent kvalitetsmärke som kommer från det underbara Italien. De skapar högkvalitativa produkter inom doft till hemmet och har sedan starten i början på 90-talet blivit väldigt populärt i hela Europa.

Köp Millefiori Milano doftpinnar med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Doftpinnar av högsta kvalitet

Med stor erfarenhet, forskning och känsla har de tagit fram underbara produkter som du bara måste testa om du inte redan har gjort det. Dofterna i alla Millefioris doftpinnar och doftljus tas fram i Italien och Frankrike för att säkerställa högsta kvalitet och de absolut bästa kombinationer av dofter för att skapa oförglömliga dofter.

Förutom underbara dofter är Millefiori Milano väldigt duktiga på att skapa vackra produkter som passar in i alla hem, speciellt i den inredningsstil vi har i Norden och framförallt Sverige. Deras doftpinnar och doftljus är underbara inredningsdetaljer som gör stor skillnad.

Ska du gå bort på middag eller vill köpa en present till morsdag eller alla hjärtans dag? Då är Millefiori Milano ett perfekt alternativ som alltid uppskattas.

Drift & produktion:  Wikinggruppen