Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Klinta massageljus

Klinta ljus består av fyra miljövänliga komponenter. Sojavax, palmolja och rapsolja tillsammans med en doftolja eller eterisk olja.

Vi har alltid fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Miljövänliga doftljus

Basen i alla Klinta massageljus är förnyelsebara, komposterbara och levande resurser. Vegetabiliska matoljor som antingen är ekologiska eller certifierat etiska. Utöver detta tillsätts några droppar eterisk olja eller parfymolja. Ingenting annat. Klintas massageljus innehåller inga articifiella konserveringsmedel, samtliga massageljus följer EU:s strikta direktiv och inga komponenter eller färdiga produkter har testats på djur. Därför kan du använda Klinta ljus med gott samvete.

Unna dig vardagslyx

Att kunna tända och njuta av ett bra, väldoftande ljus med gott samvete är en vardagslyx som alla kan unna sig, utan att göra det på bekostnad på miljö eller hälsa - tvärtom, lovar vi påstå. Klinta massageljus passar in i sovrummet, vardagsrummet, på badkaret, på diskbänken och enkelt doppa fingrarna i oljan när känslan faller in. Alla vet att massage har många fördelar med ökad blodcirkulation och förstärkt immunförsvar.

Massageljus i olika varianter

Klintas massageljus finns i fyra varianter i vårt sortiment. Stora massageljuset är den bästsäljande varianten med en brinntid på 45 timmar och finns i flera goda dofter. Burkljuset med hela 60 timmars brinntid har ett snyggt och tätslutande trälock, vilket gör att glasburken enkelt återanvänds till inläggningar, sylter och andra goda saker. Treveksljuset med tre vekar och hela 85 timmars brinntid är Klintas största massageljus och passar den som vill unna sig någonting riktigt lyxigt.

Massageljus är som ett doftljus med en bonus

Ett massageljus har samma funktion som ett vanligt doftljus men dessutom frigörs det massageolja som är härlig att använda på hela kroppen. Efter ca 15 minuters brinntid bildas det en pöl med olja, doppa fingret eller häll ut direkt från ljuset och börja massera.

Klinta ljus med gott samvete

Klintas massageljus är en perfekt present du kan ge bort med gott samvete. Tänd ljuset och ställ det i vardagsrummet, på sängbordet eller vid badkaret och doppa fingrarna i oljan vid behov. Ljusen består av fyra miljövänliga komponenter; sojavax, palmolja, rapsolja och doftolja. Ljusen har testats hårt för att klara av Klintas hårda krav vad gäller etik, hälsa och miljö. Klintas massageljus brinner jämt och vackert helt utan att avge sot.

Vilken doft på massageljus ska man köpa?

Dofter man gillar är väldigt personligt. Alla gillar olika dofter, men det finns också dofter som många tycker om. Klinta massageljus doftar väldigt likt de verkliga dofterna som de efterliknar. Vi har jobbat hårt på att beskriva dofterna till varje Klinta ljus för att göra det enklare för dig att hitta din favoritdoft. Skulle du mot förmodan ha svårt att välja kan vi tipsa om dofterna Nytvättat och Bubbel & Rosa Grapefrukt. Skulle du vilja ha ett massageljus som inte doftar någonting alls bör du testa Naturligt som är helt fritt från doft.

Klinta doftljus och Klinta ljus

Vi får ibland frågan vad ett ljus från Klinta är. Är det ett doftljus eller massageljus? Det är faktiskt både och. Alla Klinta doftljus är även massageljus, oavsett vilken form behållaren har. Här ovan ser du alla vi har i vårt sortiment. Klinta doftljus tillverkas i England men utvecklas mitt i mysiga Skåne av riktigt hängivna doftljusproducenter. Detta gör att du alltid kan lita på Klinta doftljus, de kommer aldrig göra dig besvikna, oavsett vilken doft du väljer. 

Massageljus för en lyxigare tillvaro

Ett massageljus kan sätta guldkant på vilken grå vardag som helst. Vi människor mår bra av beröring och massage. Så varför inte investera i ett massageljus som du kan tända när du inte känner dig på topp och få värme ifrån både genom ljuset och oljan som bildas. Eller varför inte överraska din partner med massage med olja från ett massageljus? Det piggar upp och vi tycker att du ska prova. Dessutom är det så att om du tänder det och det inte ges tillfälle till att använda oljan kan Klinta ljus förstås även vara ett helt vanligt doftljus. Bäst är det förstås när man får njuta av ljuset, doften och massageoljan på en och samma gång.

Klintas massageljus är inte några vanliga doftljus. När man tänder ljuset och oljan smälter blir det en massageolja som du kan använda direkt på huden och kroppen. Man kan alltså använda Klintas massageljus som doftljus och som massageolja samtidigt. Ett veganskt ljus skapat av plantoljor och vax enbart från förnyelsebara källor.

Hur gör man med massageljus?

För att kunna använda oljan i ljuset på huden ska du tända ljuset och låta det brinna i ca 10 till 15 minuter så att en del olja hinner smälta och samlas på toppen. Trots att ljuset brinner och oljan smälter är den inte för varm utan håller en behaglig temperatur för att ta i. Doppa fingrarna i ljuset eller häll oljan i handen. Massera sedan in massageoljan på kroppen, på dig själv eller på din partner under en härlig massage. Oljan är rik på E-vitaminer, vilket är underbart bra för huden.

Doften från oljan, värmen och lugnet det skapar är en helt fantastisk upplevelse.

Massage är bra för dig! Det bidrar med många fördelar som ökad blodcirkulation och förbättrat immunförsvar. Någonting som verkligen behövs i dagens stressiga tempo är att motverka stress och avslappning, vilket massage bidrar till. Beröringen på kroppen frigör mängder av hormoner och förstärker relationer och förhållanden och gör dig mer positiv.

Massageolja på huden

Present som uppskattas av alla!

Klintas massageljus är en mycket bra present att ge bort till din partner, vän eller som gå-bort-present om du ska på middag, födelsedagsfest eller liknande. Alla borde få chansen att testa ett massageljus från Klinta och uppleva kvaliteten av denna skånska produkt.

Flera storlekar

Klinta massageljus finns i flera härliga dofter och storlekar. Stora Massageljuset som brinner i 45 timmar och är det mest sålda ljuset från Klinta. Burkljuset brinner i hela 60 timmar och har ett vackert trälock. "Burken" som detta ljus kommer i går att återanvända till sylter eller liknande när ljuset brunnit ut. Treveksljuset är Klintas lyxigaste ljus med tre vekar och brinner i hela 85 timmar! 

Alla dofter är ljuvliga och luktar inte starkt eller ”för mycket” som många av våra kunder är rädda för. Men efter de testat är alla nöjda!

Klinta massageljus storlekar

Vilken doft ska man välja?

Vill du ha hjälp att välja doft är du välkommen att använda vårt dofttest så hjälper vi dig att hitta en doft som passar just dig.

Vi har alltid fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Läskigt att hälla ett ljus på huden?

Eftersom oljan i ljuset är helt vegetabilisk och fri från stearin, parabener, petroleum, paraffin, färgämnen och andra otrevligheter är det helt naturligt och ger mycket näring till din hud. Veken är av fin kvalitet vilket gör att det inte sotar, utan brinner jämt och vackert.

Klinta massageljus

Instruktionsfilm för Klinta Massageljus

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen