Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Doftpinnar från Klinta

Klintas doftpinnar baseras på olja från sojabönor som är en lättodlad och snabbväxande böna och dessutom helt förnyelsebar, vilket är bra för miljön. För att få till den goda doften tillsätts eterisk olja eller doftolja.

Köp Klinta doftpinnar med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Naturliga doftpinnar

Många andra varumärken som säljer doftpinnar gör produkter som innehåller till stor del alkohol eller glykol. Det gör inte Klintas doftpinnar då de endast skapar helt naturliga och skonsamma produkter. Klinta har skapat en vegetabilisk och organisk olja som har liknande doftbärande egenskaper som alkohol har, men utan den starkt alkoholhaltiga ånga som sprids av alkohol. Klintas doftpinnar baseras enbart på olja från sojabönan som är en lättodlad och snabbväxande böna, vilket gör den förnyelsebar till 100%. Du kan därför köpa Klintas doftpinnar med gott samvete.

Klintas naturliga doftpinnar har samma milda och rena doftegenskaper som massageljusen. Doftpinnarna är precis som alla Klintas produkter naturliga och miljövänliga. 

Bestäm doftmängd själv

Pinnarna till doftoljan är gjorda av rotting som har små kanaler som suger upp doftoljan och sprider den i rummet. Doftpinnar är ett underbart bra komplement till Klintas Massageljus. Du placerar helt enkelt pinnarna i oljan för att doften ska börja spridas. Önskar du mindre doft, använd färre pinnar och önskar du mer doft, sätt i alla pinnar och vänd pinnarna lite då och då. Oljan varar i ca 2-6 månader beroende på luftfuktigheten i rummet och eventuellt luftdrag.

Drift & produktion:  Wikinggruppen