Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Yankee Candle doftljus

Yankee Candle® har funnits i över 45 år och värnar om sin höga kvalitet. Ljusen tillverkas i South Deerfield i Massachusetts där även den stora Yankee Candle® Flagship Store ligger. Ett välbesökt och omtyckt besöksmål.

För att vara – ”the worlds best loved candle” har Yankee Candle® det finaste ingredienserna, som förstklassigt glas, 100 % bomullsvekar som minimerar sot och högsta kvaliteten av högraffinerat paraffinvax med den högsta möjliga procenten doftolja. De exklusivt framtagna doftoljorna är skapade av naturliga växt extrakt och ljusen är doftsatta helt igenom. Yankee Candle®s verklighetstrogna dofter väcker både minnen och passion!'. 

Yankee Candle är ett av världens största varumärke inom doftljus och en självklarhet för oss på Doftriket att erbjuda till våra kunder. Med det bästa möjliga glaset tillsammans med en veke av 100% bomull och högraffinerade paraffinvaxer håller deras doftljus en svårslagen kvalitet som slagit igenom i hela världen. Trots hög kvalitet är deras produkter någonting alla har råd med.

Vi har alltid fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Drift & produktion:  Wikinggruppen