Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Yankee Candle doftljus online

Yankee Candle är ett av världens största varumärke inom doftljus och en självklarhet för oss på Doftriket att erbjuda till våra kunder. Med det bästa möjliga glaset tillsammans med en veke av 100% bomull och högraffinerade paraffinvaxer håller deras doftljus en svårslagen kvalitet som slagit igenom i hela världen.

Köp Yankee Candle doftljus med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Yankee Candle är störst av en anledning

Det är inte så konstigt att Yankee Candle har blivit störst på doftljus, världen över. De har ett brett utbud med många härliga dofter och de har därmed något som passar alla. Samtidigt som de har tagit fram ett stort och brett utbud gör de allting med hög kvalité. Yankee Candle tar ständigt fram nya dofter och varje år kommer det mängder av nya härliga dofter. Håll därför alltid ett öga på Doftriket för att ta del av det senaste från Yankee Candle.

Yankee Candles olika storlekar

Yankee Candle har många olika storlekar på sina doftljus och det kan vara svårt att välja. Därför har vi lyssnat på våra kunder, det är ju så att våra fantastiska kunder vet bäst. Vi har därför valt att satsa på storleken Medium, den är helt enkel lagom. Sen är det förstås så att en del dofter man inte kan få nog av, därför hittar ni även en del Yankee Candle doftljus i storlek large. 

Hög kvalitet

Yankee Candle® har funnits i över 45 år och värnar om sin höga kvalitet. Ljusen tillverkas i South Deerfield i Massachusetts där även den stora Yankee Candle® Flagship Store ligger. Ett välbesökt och omtyckt besöksmål.

För att vara – ”the worlds best loved candle” har Yankee Candle® de finaste ingredienserna, som förstklassigt glas, 100 % bomullsvekar som minimerar sot och högsta kvaliteten av högraffinerat paraffinvax med den högsta möjliga procenten doftolja. De exklusivt framtagna doftoljorna är skapade av naturliga växt extrakt och ljusen är doftsatta helt igenom. Yankee Candle®s verklighetstrogna dofter väcker både minnen och passion! Trots hög kvalitet är deras produkter någonting alla har råd med.

Drift & produktion:  Wikinggruppen