Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Doftpinnar online - köp dina favoriter

Doftpinnar är det självklara valet för utrymmen där du inte vill ha brinnande doftljus. Det kan vara ett rum där du inte är så ofta men ändå vill ha en härlig doft, exempelvis badrum eller sovrum. Alla doftpinnar vi säljer håller högsta kvalité och innehåller naturliga råvaror. Detta gör att dofterna inte orsakar exempelvis huvudvärk som en del upplever av oljor som innehåller syntetiska råvaror.

Köp doftpinnar med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Köpa doftpinnar online

Undrar du hur man vågar köpa doftpinnar online från oss på Doftriket? Sanningen är att färre än en procent av våra kunder är missnöjda med doften på de doftpinnar de köpt av oss. För att förenkla för dig som kund att välja en doft som passar dig beskriver vi doften, känslan och sinnesstämningen som doftpinnarna sprider. Tycker du att en beskrivning låter som något du skulle tycka om så stämmer det även i verkligheten i nästan alla fall. Vi säljer doftpinnar från välkända varumärken för att du som kund ska få bästa möjliga kvalitet och upplevelse av ditt köp från oss. Det är så enkelt att handla doftpinnar online hos oss att det är svårt att misslyckas. Skulle du trots detta av någon anledning ångra ditt köp erbjuder vi 100 dagars öppet köp så att du kan byta till den doft som du vill ha istället eller få pengarna tillbaka såklart.

De bästa doftpinnarna

Vad är då doftpinnar? Det är trästickor som sätts ner i en vacker behållare med olja. Oljan sugs upp av stickorna och oljans doft sprids i rummet. Just nu hittar du de bästa doftpinnarna från Yankee Candle, Woodwick, K. Lundqvist, Millefiori och Klinta hos oss. En fördel med doftpinnar är att du själv kan bestämma hur mycket det ska dofta, detta gör du genom att ändra antalet pinnar. Fler pinnar ger mer doft och färre pinnar ger mindre doft.Varför inte köpa några doftpinnar och ha som gå bort-present? Det tycker vi är roligare än den klassiska buketten eller vinflaskan! 

Doftrikets dofttest – vi hjälper dig välja rätt doft på doftpinnarna

Det kan ibland vara svårt att veta vilka doftpinnar man är ute efter och därför finns vi här för dig! VI har med stor omsorg valt ut det bästa och mest populära sortimentet av doftpinnar på den svenska marknaden för att det ska vara enkelt att välja, men ibland kan det faktiskt vara svårt att hitta en doft som passar. Med vår kunskap om doftpinnar och den erfarenhet vi har skaffat oss kan vi hjälpa dig att hitta en doft just du gillar. Svara på våra enkla frågor i vårt Dofttest så ger vi dig förslag på de doftpinnar som passar dig. Dofttestet hittar du här.

Hur använder man doftpinnar?

Att använda doftpinnar är både enkelt och säkert! Doftpinnar är ett perfekt komplement till doftljus eftersom de doftar ljuvligt hela tiden utan att du behöver övervaka dem som du behöver göra med ljus. För att starta upp doftpinnarna tar du enkelt av korken som håller doftoljan inne i behållaren. Sätt ner den mängd pinnar i doftoljan som du vill ha beroende på hur mycket du vill att det ska dofta. Ju fler pinnar, desto mer doftolja sugs upp i pinnarna och sprids i luften. Vill du att pinnarna ska dofta mer kan du vända på dem med jämna mellanrum.

Stora eller små doftpinnar?

Doftpinnar finns i många olika storlekar och utföranden. Vad som passar dig och ditt hem vet du själv bäst. Gillar du svag doft i små rum kommer exempelvis Klintas doftpinnar med 50 ml passa perfekt. De är också lätta att ställa undan så att de inte blir så i ögonfallande ifall du skulle önska det. Alla doftpinnar som du hittar här tycker vi dock är riktigt trevliga inredningsdetaljer. Har du lite större rum som du vill doftsätta passar det bättre med en större modell på pinnarna som t.ex. Klintas doftpinnar 120 ml. Här får du mer doft och under en längre period. Dofter är något som är högst personligt och så även hur mycket doft man vill ha. Var inte rädd för att prova stora doftpinnar, du kan få de att dofta relativt lite också om du vill och då räcker oljan längre. Prova idag och hitta din nya favoritstorlek.

Bästa service till våra kunder

För oss är det viktigt att det är enkelt, bekvämt och tryggt att handla doftpinnar. Därför har du öppet köp i 100 dagar från att du har fått din beställning. Idag är det ingen som vill betala för frakt och det behöver du inte heller när du handlar av oss, därför erbjuder vi alltid fri frakt. Skulle du ha riktigt bråttom med leveransen kan du för en liten summa få din beställning levererad snabbare.

Vi finns alltid här för dig!

Du kan alltid höra av dig till oss med frågor och funderingar enkelt genom att ringa, maila eller chatta med oss.

Köp doftpinnar idag! Du kommer inte ångra dig :)

Drift & produktion:  Wikinggruppen