Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Välkommen in i Doftriket!

Handla doftljus från Yankee Candle, WoodWick, K. LundqvistVictorianKlinta och Millefiori hos Doftriket.

Doftriket är en webshop med en passion inom dofter i hemmet och vardagen. Vi satsar på att ge våra kunder en utomordentlig service och ett attraktivt sortiment till konkurrenkraftiga priser. Vi startade i början av 2016 och säljer doftljus online till hela Sverige, både privatpersoner och företag.

Vi älskar verkligen dofter för hemmet och vet skillnaden mellan kvalitet och kvalitet, vilket är anleningen till att vi samarbetar med de främsta och mest nytänkade varumärkena i branschen. Nya varumärken tas in efterhand som vi har provat deras produkter och säkerställt att de håller en hög kvalité.

Att producenterna värnar om miljön och använder miljövänliga material i stor utsträckning är något vi ser som en självklarhet. Det är även så att den mänskliga kroppen har lättare att ta till sig naturliga dofter vilket ökar trivselfaktorn.

Vi gör vårt yttersta för våra kunder, vilket gjort att vi kan stoltsera med att vi har väldigt nöjda kunder! Vi skickar alla paket med Postnord och använder oss alltid av det snabbaste alternativet om du inte själv väljer ett ekonomi alternativ förstås.
 

Vill du veta mer om Doftriket eller har förslag på varumärken du vill se hos oss. Kontakta oss på [email protected]

Doftriket drivs och ägs av Emila Group AB.

Emila Group AB
Telefon: 0340-602620
Orgnr: 556824-7000
Innehar F-skatt

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen