Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Klinta massageljus och doftpinnar

Klintas härligt doftande massageljus är inte några vanliga doftljus. Det är en massageolja som ser ut, doftar och beter sig som doftljus. Veganska ljus gjorda av plantoljor och vax som är förnyelsebara produkter. Ljusen har testats hårt för att klara av Klintas hårda krav vad gäller etik, hälsa och miljö. Klintas massageljus brinner jämt och vackert helt utan att avge sot.

Klintas massageljus är en perfekt present du kan ge bort med gott samvete. Tänd ljuset och ställ det i vardagsrummet, på sängbordet eller vid badkaret och doppa fingrarna i oljan vid behov. Massageljusen består av fyra miljövänliga komponenter; sojavax, palmolja, rapsolja och doftolja.

Vardagslyxen att kunna tända och njuta av ett väldoftande och prisvärt doftljus kan alla unna sig, utan påverkan på mijön.

Hos oss på Doftriket hittar du Klinta massageljus i flera härliga dofter. Vi har även Klintas härliga doftpinnar till bästa pris! 

Handla Klinta massageljus och doftpinnar med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Drift & produktion:  Wikinggruppen