Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Klinta - magiska dofter från Skåne

Klintas härligt doftande massageljus är inte några vanliga doftljus. Det är en massageolja som ser ut, doftar och beter sig som doftljus. Veganska ljus gjorda av plantoljor och vax som är förnyelsebara produkter. Ljusen har testats hårt för att klara av Klintas hårda krav vad gäller etik, hälsa och miljö.

Köp Klinta massageljus, doftspray och doftpinnar med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Naturliga produkter

Basen i alla Klintas massageljus är förnyelsebara, komposterbara och levande resurser - vegetabiliska matoljor som är antingen ekologiska eller certifierat etiska. Utöver detta tillsätts några droppar eterisk olja eller parfymolja. Ingenting annat. All vår hudvård har tagits fram med stor omtanke om miljö, etik och förstås kvalité. All denna omtanke och omsorg i framtagandet av produkter är en vegetabilisk, väldoftande och handgjord kollektion utan parabener, sulfater eller andra komponenter man inte vill ha. Varken ljus och hudvårdsprodukter innehåller artificiella konserveringsmedel, samtliga följer EUs strikta direktiv på både massageljus, ljus och kosmetika och inga komponenter eller färdiga produkter har testats på djur.

Perfekt present

Klinta ljus är en perfekt present du kan ge bort med gott samvete. Tänd ljuset och ställ det i vardagsrummet, på sängbordet eller vid badkaret och doppa fingrarna i oljan vid behov. Massageljusen består av fyra miljövänliga komponenter; sojavax, palmolja, rapsolja och doftolja.

Vardagslyxen att kunna tända och njuta av ett väldoftande och prisvärt doftljus kan alla unna sig, utan påverkan på mijön.

Klintas massageljus brinner jämt och vackert helt utan att avge sot. Hos oss på Doftriket hittar du Klinta massageljus i flera härliga dofter. 

Klinta som inredningsdetalj

Att ställa in en produkt från Klinta i sitt hem är både snyggt och väldoftande. Inredare har i många år använt sig av olika dofter i hemmen för att förhöja stämningen och inte minst har vi sett Klintas produkter i olika sammanhang. Kika på videon nedanför för att se hur det såg ut i ett avsnitt av Bygglov!

Drift & produktion:  Wikinggruppen