Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Doftljus - handla dina favoriter

JUST NU: Köp 4 ljus men betala endast för 3

Ett doftljus sprider väldoft och präglar ett helt rums atmosfär. Vårt doftsinne ger oss några av våra starkaste, mest delikata och sensoriska upplevelser och har förmågan att både skapa och återuppleva minnen. Hos oss kan du köpa du allt från lite enklare doftljus för ett lägre pris, till vackra handgjorda ljus med miljövänliga ingredienser av högsta klass, specialgjorda av skickliga parfymörer. Doftljusen vi säljer är  tillverkade av naturliga ingredienser som soja, bivax, och eteriska oljor med dofter som är hämtade direkt från vårt underbara växtrike. Vilket leder till att dofterna inte skapar olika sorters obehag som exempelvis huvudvärk. Huvudvärk upplever en del av doftljus där råvaror av syntetiskt ursprung förekommer. Doftljus är speciellt populärt under de mörkare höst- och vintermånaderna, men vi anser att alla bör unna sig den vardagslyxen att kunna tända och njuta av ett väldoftande doftljus året om.

I vårt utbud har vi underbara doftljus från Klinta Massageljus, Woodwick, Yankee Candle, Victorian Candles och K. Lundqvist.

Doftljuset är den perfekta gå-bort-presenten som uppskattas mer än en flaska vin eller blombukett! Med underbara dofter, förpackade i vackra glas är ett doftljus en uppskattad gåva som vackert passar in i alla typer av hem och miljöer. 

Trimma alltid veken efter varje gång det varit tänt för att undvika att ljuset sotar och lämna aldrig ett tänt ljus obevakat. Ett doftljus bör brinna i max fem timmar för maximal effekt. Lämna alltid kvar 1 cm vax i botten på ljuset för att undvika att glaset blir för varmt, men var bara lugn du har då fått ut ljusets maximala brinntid.

Hos oss är det alltid fraktfritt, 100 dagars öppet köp och blixtsnabb leverans! Lägger du din order innan kl 15 så går din order iväg samma vardag! Vi finns här för dig och du är alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Att köpa doftljus online

En del som hör talas om Doftriket undrar någon kan våga köpa doftljus online. Det är faktiskt så att inte ens en kund på tusen väljer att returnera doftljus p.g.a. att de inte gillar doften. Om man väljer att köpa ett doftljus från ett erkänt varumärke och tycker att beskrivningen av doftljuset är tilltalande är fallet oftast så också. Genom att noggrannt beskriva känslan som de olika dofterna skapar i rummet där ljusen brinner är det lätt att hitta en doft som passar. Att köpa doftljus hos oss, av hög kvalitet är alltid lätt och problemfritt så att det går inte att misslyckas. Om du trots allt ångrar dig erbjuder vi alltid 100 dagars öppet köp. På så sätt kan du alltid byta till ett annat doftljus.

Doftrikets dofttest – vilket doftljus är rätt för dig

Det är inte alltid lätt att veta vilken doft man letar efter, då kan vi hjälpa dig. Vi lägger ständigt stor omsorg i att välja ut ett sortiment som tillfredsställer de allra flesta. Trots det är det inte alltid lätt att veta vilken doft man vill testa nästa gång och vad som passar bra. Vi som jobbar med det här har genom vår erfarenhet lärt oss en hel del om vilken doft som passar vem och med ett par enkla frågor brukar vi kunna hitta rätt doftljus till våra kunder. Gör dofttestet så återkommer vi personligen inom kort med ett förslag på doftljus speciellt anpassat för just dig. Gör dofttestet här.

Vilken storlek på doftljus är bäst?

Som ni har sett här på sidan är det inte så ofta som vi har mer än en storlek av varje doft. Detta är ytterst medvetet val från vår sida. När vi tar in ett nytt märke är storleken en av alla parametrar vi tar hänsyn till. Ett doftljus får inte vara för litet men inte heller för stort. Dels för att det oftast inte är så snyggt med stora ljus men också för att man ska ha en chans till att byta doft då och då. Därför väljer vi ljus som vi tycker är lagom stora, det passar ju förstås oss här i Sverige. Vi tar även alltid hänsyn till att du som kund ska få maximalt ut av ditt ljus för pengarna och därför kan du alltid lita på att storlekarna på ljusen är bra.

Exklusiva doftljus

Att unna sig vardagslyxen med att tända doftljus i hemmet är något som fler och fler gör. Det finns doftljus i flera olika prisklasser på marknaden med ljus av olika kvalitet. Vi på Doftriket fokuserar på det sortiment som passar majoriteten av Sveriges doftljusälskare och som ger mest kvalitet och njutning för pengarna. Vad som är exklusiva doftljus eller mindre exklusiva doftljus är även olika för olika personer. Vi är helt säkra att du hittar någonting du gillar hos oss.

Vilket doftljus är bäst i test?

Vilka dofter man tycker om är otroligt personligt. Det finns några dofter som är mer populära än andra men det betyder förstås inte att det skulle kunna vinna något test. Det som vi vet och som alla våra leverantörer håller med om är att i Skandinavien gillar vi en doft av renhet, en lätt doft som passar in i olik rum. Detta avspeglar sig förstås i vår topplista där dofter som Klinta Nytvättat och Woodwick Linen ligger högt upp. Så om du inte vet vad du ska prova kan vi komma med ett bra tips baserat på vad våra andra kunder tycker om. Prova och om du inte är nöjd har vi alltid 100 dagars öppet köp. Har du några frågor kan du alltid kontakta vår kundservice för att få hjälp.

Service som passar dig

För att göra det så smidigt, bekvämt och roligt som möjligt för dig att handla dina favoritdoftljus Har vi sett till att hålla en riktigt bra servicenivå till dig som kund. Våra generösa öppet-köp-villkor ger dig möjlighet att returnera ditt köp 100 dagar efter du fått leveransen. Så våga prova en ny doft idag, du kan alltid returnera den till oss och om du inte är nöjd kan vi alltid tipsa dig om någon annan härlig doft.

Ingen vill längre betala för frakten och därför finns möjligheten till fri frakt när du shoppar hos oss. Har du jättebråttom med dina nya doftljus kan du alltid betala en liten slant extra för att få din leverans snabbare.

Har du minsta lilla fråga har du alltid möjligheten att kontakta vår kundservice som svarar på alla dina frågor och hanterar alla ärenden du kan tänkas ha.

Så våga prova en ny doft idag, det går alltid att returnera den till oss och om du inte är nöjd kan vi alltid tipsa dig om någon annan härlig doft.

Drift & produktion:  Wikinggruppen