Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Doftljus och doftpinnar i sociala medier

Doftljus från Yankee Candle med doft av kromVi på Doftriket är alltid intresserade av att inspirera och få människor att prova nya sorters dofter i form av doftljus och doftpinnar. Det är fortfarande förvånandsvärt många som tror att doftljus är lika med huvudvärk och att doftpinnar är detsamma som rökelser. Så är det förstås inte! Därför är det kul om vi tillsammans med dig som exempelvis är bloggare eller en instagramprofil kan göra något tillsammans för att få fler att upptäcka vårt trevliga utbud av lyxiga produkter.

Vi är övertygade om att om bara fler personer vågar prova och utmana sina fördomar skulle fler hem dofta ljuvligt och framför allt personligt. Visste du t.ex. att Yankee Candle har en maskulin serie som innehåller doft som exempelvis aftershave och krom? Det kan vara både kul och inspirerande att skriva om de här lite mer ovanliga dofterna, kanske bidrar det till att någon av dina följare eller läsare vågar ta steget in i dofternas rike :) 

Samarbeta med oss

Vi gör kontinuerligt samarbeten, så som tävlingar och recensioner av olika produkter.

Är du intresserad av att göra ett samarbete med oss?

Maila då oss på [email protected] och berätta lite mer om dig, vad för slags samarbete som du tror skulle passa dina läsare eller följare samt hur många följare eller unika besökare per vecka som du har.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Drift & produktion:  Wikinggruppen