Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

WoodWick ljus

Köp WoodWicks doftljus med träveke i flera härliga dofter. Vi har även WoodWicks fräscha doftpinnar som sprider underbara dofter när du släckt ditt ljus.

Köp Woodwick ljus med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

WoodWick ljus i flera dofter

WoodWick är förutom sin unika träveke som sprakar vackert likt en öppen eld när doftljuset brinner kända för sin breda flora av underbara och populära dofter. Deras dofter sträcker sig  allt från varm och söt i Honeysuckle, fräsch och len i Fresh Flowers, Linen och Lilac till syrliga och uppiggande Lemon. Det finns flera dofter att välja mellan och vi är helt säkra på att det finns en doft som passar dig och är redo att bli din nya favorit. Vi på Doftriket har lagt mycket tid och omsorg på att välja ut de dofter som doftar bäst, är mest populära och kommer passa våra kunder som förtjänar det absolut bästa!

WoodWick doftljus har en egen unik plats på marknaden inom doftljus. Med en träveke som sprakar som en mysig brasa när ljuset brinner och lämnar inget sot efter sig. Det härliga ljudet av den sprakande veken tillsammans med doftljusens underbara dofter sprider harmoni och lugn i hemmet och det rum de brinner i. Med en vacker, exklusiv glasbehållare gjord av miljövänligt och återvunnet glas skapar doftljusen en lyxig känsla och är en vacker inredningsdetalj som bör finnas i alla hem oavsett inredningsstil. Glasbehållaren är populär att återanvända efter ljuset brunnit upp. Vaxet i doftljusen består av naturligt och miljövänligt vax med bas av sojabönor. WoodWick är ett varumärke som kommer från USA som är duktiga på att ta fram flera intressanta dofter i sina doftljus. Vi har valt ut de bästa dofterna nedan som är de absolut bästa enligt oss och även de mest populära. 

Flera storlekar

WoodWicks doftljus finns i tre olika storlekar; Mini som har en brinntid på 40 timmar, Medium som brinner i 100 timmar och Large som har en brinntid på hela 180 timmar. Även när det gäller storleken på doftljusen har vi på Doftriket lagt mycket omsorg på att välja ut de storlekar som våra kunder gillar allra mest.

Hur sköter man om sina WoodWick doftljus?

Även om dessa doftljus är väldigt lätta att sköta och använda finns det några bra tips man kan tänka på för att få ut så mycket som möjligt från sitt ljus som kommer förlänga din upplevelse och njutningen av det stämningsfulla ljuset. Håll alltid ljuset bort från direkt solljus då det inte är bra för ljuset. Det är viktigt att du alltid håller ditt tända doftljus under uppsikt så att inga barn eller husdjur kommer åt ljuset och kan skada sig eller orsaka en olycka i hemmet.

En sak som många lätt glömmer är att skydda underlaget under ljuset. Då lågan är väldigt varm blir även glaset varmt om du låter det brinna hela vägen ner till botten. Vi rekommenderar att du alltid låter ca en centimeter vax vara kar i botten av glasbehållaren för att skydda underlaget som doftljuset står på. Oroa dig inte för att du inte eldat klart ljuset, det är meningen att du inte ska elda ner det till botten.

Perfekt inredningsdetalj

Att inreda sitt hem med doftljus blir mer och mer populärt i Sverige och det älskar vi! Med ljus i flera olika färger och dofter som skapar olika sinnesstämning när de är hittar du alltid ljuset för just ditt hem hos oss.

Gör ett lyckat köp

Vi jobbar hårt för att göra alla kunder nöjda och erbjuder därför en fantastisk service med fri frakt, hela 100 dagars öppet köp och inga betalavgifter. Skulle du ha några som helst frågetecken kan du alltid kontakta vår kundservice som kommer hjälpa dig. Har du svårt att välja doft kan du alltid göra Doftrikets Dofttest så hjälper vi dig att välja en doft som passar dig baserat på dina preferenser och önskemål. Välkommen att handla hos oss!

Woodwick historia

WoodWick grundades i Virginia, USA, 1990. Allting började i ett garage och än idag har varumärket samma fokus om då; att skapa innovativa produkter med högsta möjliga kvalitet. Med detta fokus skapar de helt underbara produkter, vilket gör att vi på Doftriket vill sälja dem.

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen