Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

K. Lundqvist doftljus

K. Lundqvist är grundat i Stockholm av Kristoffer Lundqvist, en härlig person som brinner för doft och design. Känslan att tända ett K. Lundqvist doftljus med svensk design är underbar tycker vi! 

Köp K. Lundqvist doftljus fraktfritt, jättesnabb leverans och hundra dagars öppet köp! Beställ innan 15.00 så skickas dina produkter samma vardag!

Lyxiga doftljus

Doftljus från K. Lundqvist är något alldeles speciellt! Vi måste säga att kvaliteten verkligen märks, allting känns otroligt genomarbetat. Dofterna i K. Lundqvist doftljus är fantiska, spännande och ljuva. Till och med förpackningarna är helt fantastiska. Uppackningen av ett doftljus från K. Lundqvist är något alldeles speciellt och skapar lätt kärlek vid första ögonkastet. Förpackningarna är gedigna, stiliga och lyxiga, du kan med andra ord skippa presentpapper!

Underbara dofter

Med kvalitet i fokus har K. Lundqvist tagit fram helt unika dofter till sina kollektioner med hjälp av sina fragrance house i Europa. Vi på Doftriket har med stort engagemang gjort vårt bästa för att beskriva dofternas egenskaper och sinnesstämningen de skapar för att göra valet enklare för dig. 

Drift & produktion:  Wikinggruppen