Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Klinta nytvättat - vår storsäljare

Detta är vår absoluta storsäljare, alla kategorier, Klinta nytvättat. Det är dessutom den produkt som flest beställer igen, igen och igen. Vi tycker att den passar lika bra i alla rum där man vill ha en riktigt fräsch doft. Det bästa är att utbudet är stort, så du kan välja mellan doftpinnar (i två olika storlekar), doftljus, massagleljus och burkljuset. Vad väljer du idag?

Osäker på vad du ska ge bort i present? Vi vågar lova att du inte kommer göra någon besviken om du ger bort Klinta nytvättat, oavsett om det är burkljuset, massageljuset eller de fantastiska doftpinnarna.

Alltid fri frakt! Beställ innan kl 15.00 så skickas dina varor samma dag. 100 dagars öppet köp.

Har du inte provat än är det hög tid att du gör det idag! Beställ din nya favorit, Klinta Nytvättat!

Klinta Nytvättat älskas av alla

Många av våra kunder kan inte få nog av den här härliga doften och beställer den gång på gång. Det verkar dessutom som att de ställs lite överallt i hemmet och recensionerna vittnar om otroligt få missnöjda kunder. Det här är helt enkelt, och helt utan tvekan, vårt absolut säkraste kort. Om du är osäker på vad du ska välja så kan vi lugnt rekommendera Klinta Nytvättat. 

Flera olika varianter

Oavsett om du är ute efter ljus eller doftpinnar har du olika valmöjligheter. Doftpinnarna finns i två olika varianter, 50 ml och 120 ml. 120 ml passar dig som aldrig kan få nog av Klinta Nytvättat och inte vill beställa så ofta medan 50 ml passar dig som gillar att variera och är lite nyfiken på om det trots allt kanske finns någon bättre doft än den här, det är vi dock väldigt tveksamma till. Sedan finns det även två olika varianter på doftljuset, det vanliga massageljuset och burkljuset med sitt praktiska och snygga trälock. Vilken väljer du idag? Köp nu.

Drift & produktion:  Wikinggruppen