Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Victorian doftljus

Köp Burn Cancer och Maps doftjus med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Inspiration från Europa

Historian bakom Victorian Candles börjar i hjärtat av Europas hjärta, Frankrike. En plats där mode, god mat och underbar dryck konsumeras i överflöd. Flera nattliga eskapader med extravaganta kändisar på röda mattan och exklusiva restauranger i Paris med överflöd av flärd och glamour har skapat en känsla som återfinns i fashionabelt mode och lyxiga hotell i down town. 

Under Victorians fantastiska resa genom Frankrike har de samlat på sig så många underbara intryck som de har utvecklat till doftljusen de kallar Victorian Candles Bougie Parfumée. 

Victorian Candles är en kollektion av fantastiska doftljus som är magnifikt förpackade i Viktoriansk stil för alla tillfällen, perfekt som en gåva till en vän eller för dig själv att njuta av i ditt eget hem.

Fantastiska doftljus

Victorian erbjuder en kollektion fantastiska doftljus som är snyggt förpackade och passar alla hem. Köp som en gåva eller avnjut själv de fantastiska doftljusen. Victorian Contemporary är en modern serie doftljus som erbjuder hög kvalitet och en vacker design och är därför även en inredningsdetalj som passar alla moderna hem.

Victorians doftljus är inte bara vackra inredningsdetaljer, men även perfekta gå-bort-presenter nrä du blir bjuden på middag eller kalas.

Victorian Maps är en serie doftljus med dofter tagna från de vackra städer de representerar. De omsluts av en spegelblank ljuskopp i silver med en guldfolierad, svartvit etikett med en bit karta på framsidan.

Burn Cancer är framtagna tillsammans med Ung Cancer för att stödja kampen mot den hemska sjukdomen cancer. 10% av försäljningssumma går oavkortat till organisationen Ung Cancer för att stödja deras arbete mot cancer. Alltså inte bara underbara doftljus, utan även en god gärning.

Drift & produktion:  Wikinggruppen