Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Woodwick Trilogy doftljus – ett ljus med tre dofter

Woodwick Trilogy doftljus – ett ljus med tre dofter

Fler nya doftljus hos oss på Doftriket! Den här gången är det inte mindre än tre nyheter från älskade Woodwick. Woodwick har tagit fram en serie doftljus som de kallar för Woodwick Trilogy och precis som namnet antyder är det en triologi av dofter men bara ett doftljus. Det är lika enkelt som smart och härligt. I varje doftljus finns det tre olika lager och varje lager har olika dofter. Smart va? Det gör att under de 100 timmar som ett Woodwick medium brinner kommer du uppleva tre olika härliga dofter. Varje lager har sin färg och därför kan du se hur ljusen skiftar lite försiktigt i färg, snyggt och prydligt! Här nedan kommer en kort beskrivning av respektive doft.

WoodWick Trilogy Ocean Escape

Har du varit i Karibien eller drömmer du kanske om att få åka dit en riktigt vacker dag? Köp det här doftljuset och ta Karibien hem till dig istället, mycket billigare! Här får du Tradewinds, Sunset Beach & Tropical Cooler. Vilket på svenska blir tropiskt hav, solnedgång på stranden och tropiska drinkar, hur mysigt är inte det? Dessutom är ljuset lika turkost som vattnet i Karibien. Här hittar du WoodWick Trilogy Ocean Escape.

WoodWick Trilogy Fruit Temptation

Är du en av alla oss som älskar doften av frukter och bär? Då ska du prova det här. Här får du tre härliga dofter Currant, Ambrosia & Sugared Berries. Alltså vinbär, ambrosia och sockrade bär. De är verkligen som gjorda för varandra och skapar en härlig symbios mellan lagerna när det smälter ihop. Här hittar du WoodWick Trilogy Fruit Temptation.

WoodWick Trilogy Clothesline Fresh

Tycker du om doften av rena och fräscha kläder eller lakan är det här doftljuset för dig. De tre dofterna i det här ljuset är linen, cashmere och cotton flower. Alla tre förknippas av de flesta med ren tvätt på det allra härligaste sättet. Här hittar du WoodWick Trilogy Clothesline Fresh.

Drift & produktion:  Wikinggruppen