Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Nya doftljus och doftpinnar från K. Lundqvist

Nya doftljus och doftpinnar från K. Lundqvist

Nu kan vi stolt presentera en nykomling i sortimentet och det är faktiskt två nyheter i en. K. Lundqvist har släppt en exklusiv kombo som innehåller doftljus och doftpinnar med samma doft, Warm Vanilla. Med doft av vanilj, bergamott och grädde avger det här setet en härligt varm doft som passar perfekt i hela hemmet och kanske lite extra bra när hösten kommer smygandes och man återigen börjar spendera mer tid inomhus.

Både doftpinnar och doftljus

Ja, du läste rätt, detta är ett set som levereras i en mycket exklusiv förpackning. Vi tycker att det här är bland det bästa du kan ge bort när du någon i din närhet ska uppvaktas. Eller varför inte skämma bort dig själv? Ställ doftpinnarna i badrummet och doftljus i vardagsrummet så fyller du en del av hemmet med en enhetlig doft. Det kan kännas mycket lugnt och harmoniskt med en och samma doft i ett hem.

Doftpinnarna varar i ca 5-8 månader. Hur länge de varar beror till stor del på hur många pinnar du sätter ner i oljan. Sätter du ner fler så sugs oljan upp snabbare och tar därmed slut något snabbare men samtidigt får du en mer intensiv doft i rummet. Bestäm själv hur mycket doft som passar rummet som du placerar doftpinnarna i. En extra lyxig detalj med de här doftpinnarna är den guldfärgade tofsen som hänger mycket elegant på behållaren.

Doftljuset är riktigt snyggt i sin guldiga glaskopp och blir en snygg inredningsdetalj i vilket rum som helst. Det brinner i ca 30 timmar, tiden beror på hur många gånger man släcker och tänder det. När ljuset har brunnit ut har du dessutom en snygg kopp att placera något annat i. Kanske några av höstens blommor?

Vad väntar du på? Beställ vår senaste nyhet redan idag! Skulle det inte vara något för dig har vi alltid 100 dagars öppet köp.

Drift & produktion:  Wikinggruppen