Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Millefiori Milano doftpinnar – nyhet hos Doftriket

Millefiori Milano doftpinnar – nyhet hos Doftriket

Nu har utökat vårt sortiment igen och den här gången föll valet på Millefiori Milano doftpinnar. Vi kallar de kort och gott Millefiori doftpinnar. Som ni säkert förstår är det här ett italienskt märke med rötterna i Milano. Italien har sedan urminnes tider varit dofternas mecka i Europa. Medan vi i Sverige först på senare tid har fått upp ögonen rejält för doftpinnar, eller doftstickor som de också kallas, så är det något som har funnits runt medelhavet och framför allt i Italien sedan urminnes tider.

Millefiori doftpinnar

Millefiori doftpinnar - härligt exklusiva

Millefiori doftpinnar har hängt med ett bra tag, nu är det snart 30 år sedan de startade upp och det märks att de har hängt med ett tag. Detta märks framför allt på den höga kvalitén i så väl behållare och dofterna. Allt känns väldigt exklusivt.

Det finns en mängd olika dofter och serier, alla är lika bra men eftersom att vi på Doftriket alltid värnar om våra kunder och upplevelsen av de produkter som finns hos oss har vi valt att börja ta in serien Via Brera. Via Brera har fått sitt namn från en välkänd gata Milano, har du vägarna förbi Milano får du verkligen inte missa Via Brera. Här finns allt i en skön italienmix. Via Brera-behållaren är gjort av mörkt glas med textildetaljer, verkligen italienskt! Så lyxigt och snyggt, det här är en inredningsdetalj som lyfter varje hem. Med olika dofter i olika rum kan du skapa en härlig upplevelse som andas en härligt exklusiv känsla.

Dessutom är det ju så att vi vågar lova att det här är en gå bort-present som går hem hos de allra flesta. Många av dina vänner kanske har stött på doftljus från Woodwick och Yankee Candle men genom att ge bort doftpinnar från Millefiori kommer du att introducera dina vänner för något nytt som också doftar helt fantastiskt.

Beställ innan kl 15 så skickas dina varor samma dag och i de flesta fall når de dig redan dagen efter! Skulle du mot förmodan inte uppskatta doften har du 100 dagars öppet köp, alltid hos Doftriket. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon.

Drift & produktion:  Wikinggruppen