Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hösten är här – köp doftljus och doftpinnar online

Hösten är här – köp doftljus och doftpinnar online

Nu är hösten på intågande och det börjar bli dags att se över hemmets inomhusmiljö igen. Varför inte piffa upp ett rum med en ny doft? Köp dina doftpinnar online hos oss på Doftriket. Vi har störst och bäst utbud på nätet. Dessutom fri frakt, snabba leveranser och 100 dagars öppet köp.

Massageljus – ett värmande inslag i mörkret

Du har väl provat Klinta massageljus? De är helt fantastiska! Dels luktar de magiskt gott och våra kunder älskar dem. De finns många olika härliga dofter. Sen är det en riktigt härlig bonus att massageljus avger ljummen massageolja när de har brunnit en stund. Massageljuset tillför alltså både njutning för kropp och luktsinne på samma gång. Köp massageljus här.

Yankee Candle – den ständiga favoriten

Prova något nytt från Yankee Candle. Vi tog nyligen in ett gäng nya dofter som vi tycker om från Yankee Candle. Vi kan t.ex. tipsa om Yankee Candle Cherry Blossom. Med doft av körsbärsträd och jasmin får det här ljuset oss att känna vårkänslor i kroppen mitt i den mörka hösten. Det kan verkligen behövas ibland även om hösten är fin på sitt sätt.

Woodwick är ljuset som sprakar

Sen har vi förstås alltid lika populära ljus från WoodWick. Det här är något speciellt tack vare deras unika veke. Till skillnad från traditionella vekar som är gjorda av bomull har WoowWick tagit fram en veke av trä. Det gör att den knastrar när ljuset brinner och det skapar en lugn och harmonisk känsla i rummet. Var dock lite uppmärksam med var du ställer ditt nya doftljus från Woodwick, det kan nämligen sota något mer än ett vanligt doftljus. Det är dock inte så farligt och de flesta uppskattar sprakandet så mycket att man kan ta att det sotar lite. Sen är det förstås dofterna som är härligt intensiva och lyfter vilket rum som helst. Köp din nya favorit online hos idag!

Drift & produktion:  Wikinggruppen