Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Doftljus och doftpinnar för dig!

Doftljus och doftpinnar för dig!

Här på Doftriket hittar du doftljus och doftpinnar från de bästa leverantörerna. Alltid till bra priser, snabb leverans och ett fraktfritt alternativ. Varje doft handplockas och vi tar bara in varumärken som vi vet står för kvalitét och bra dofter utan konstiga ämnen.

Vi är måna om att kunna erbjuda det bästa inom  dofter för hemmet och ser därför till att alltid ha mycket goda relationer med alla våra leverantörer. Utan våra kunder är vi förstås ingenting och det är därför viktigt för oss att alltid ha bra kundrelationer. Skulle något hända eller om du ångrar dig finns vi här för att hjälpa dig. Vi tar alltid hand om dig på bästa sätt.

Idag tänkte vi lotsa dig genom vårt paradis av härliga dofter. För att just du ska våga prova något nytt. Varför inte prova något nytt idag? Vi erbjuder dessutom 100 dagars öppet köp.

K. Lundqvist doftljus

Det är något speciellt med doftljus från K Lundqvist. Allting är helrätt. Dofterna är helt fantastistska, behållarna är magiskt fina och förpackningarna är galet exklusiva. Det är en fulländad upplevelse från start till slut. Det blir inte sämre av att Kristoffer Lundqvist som grundade företaget. Han är en oerhört passionerad person som brinner för det han gör. Han ser till att du som kund alltid kommer få en upplevelse utöver det vanliga när köper något från K. Lundqvist. Han och resten av teamet bakom det här fantastiska varumärket utgår från Stockholms innerstad.

Nästa gång du ska bort till en vän, överraska med ett doftljus från K. Lundqvist. Vi lovar att du kommer göra din vän väldigt glad för en lång tid framöver.

Klinta doftljus och massageljus

Våra hjärtan bankar lite extra för Klinta. Klinta och Doftriket går hand i hand, vi delar värderingar och syn på vad kvalitet är. Kanske är det för att Klinta kommer från Skåne, närmare bestämt Höör. Även Doftrikets grundare kommer från Skåne och därför tycker vi förstås att det är extra roligt med ett varumärke som har sina rötter i Skåne.

Det häftiga med Klintas ljus är att det bildas massageolja när ljuset har brunnit ett tag, det är alltså ett massageljus. Det som lite slarvigt kallas för stearin i folkmun är i själva verket massageolja. Den är härligt ljummen och perfekt för att massera in på händerna eller någon annan kroppsdel.

Dofterna är naturliga, tilltalande och milda. Du hittar många klassiska toner från svenska naturen. Vilken doft väljer du?

Victorian Doftljus

Victorian doftljus

Även Victorian kommer från Sverige och det märks. Det är milda och ljuva dofter i sin enkelhet som bildar en utmärkt doftupplevelse. De tillverkar doftljus i olika spännande serier. På Doftriket hittar du just nu två olika serier, Burn Cancer och Maps.

Burn Cancer är den serien som Victorian har blivit mest kända för. Genom att köpa ett doftljus från den här serien är du med och bidrar till cancerforskningen. För varje sålt ljus skänker Victorian pengar till barncancerfonden. Du kan alltså förknippa nytta med nöje genom att köpa ett doftljus i Burn cancer-serien. Ljusen är snygga och finns i ett antal olika utföranden, guld, koppar och silver. Rena naturmaterial. Med lika rena och naturliga dofter.

Den andra serien är Maps. Här återfinns dofter som är inspirerade av antal olika storstäder världen över. Med snygga etiketter på de snygga behållarna bildas en härlig helhet om lyfter vilket hem som helst. Hos Doftriket hittar du New York, Paris, London och Berlin. Alla med en tydlig karaktär och en personlighet som gör det till en spännande upplevelse att tända de här doftljusen.

Doftljus WoodWick

Woodwick doftljus – det sprakande doftljuset

Det här är kanske det mest klassiska som finns i doftljusvärlden. Doftljus från amerikanska Woodwick som sprakar om en öppen eld. Att det sprakar beror på den helt unika veken som är gjord av trä istället för bomull som det brukar vara. Detta är både snyggt, unikt och skapar en mysig hemtrevlig känsla. Perfekt för den som bor i lägenhet eller hus utan öppen spis som drömmer om att en dag kunna installera en braskamin.

Det är lätt att känna igen ett doftljus från Woodwick. Formen är väldigt speciell på de vanliga ljusen, veken är speciell och trälocket med gummipackning är också helt unik för Woodwick.

Gör någon glad och ge bort ett doftljus från Woodwick! Dessutom beställer du alltid fraktfritt hos oss på Doftriket.

Yankee Candle – det klassiska doftljuset

Säg doftljus och väldigt många kommer direkt tänka på just Yankee Candle. Det är det mest klassiska varumärket i doftljusens underbara värld. De kommer precis som Woodwick kommer de från USA. Det märks på ett par olika sätt. Bland annat genom att det är lite mer av allt jämfört med våra varumärken. Dofterna är lite mer intensiva, ljusen är lite större och etiketterna är lite mer färgglada. Det är inte på något sätt sämre utan det här passar vissa personer lite bättre än de svenska ljusen. Vad föredrar du?

Doftpinnar Klinta

Doftpinnar – det säkra alternativet

Doftljus är fantastiska och de vi säljer är säkra och genomtänkta. Dock går det inte att komma ifrån att eld alltid innebär en risk, så var rädd om dig och ditt hem! Ha därför alltid ljus under uppsikt. Hur som helst, vi vill ha fräscha dofter där vi inte kan ha våra ljus under uppsikt. Då finns det ett riktigt trevligt alternativ som både är snyggt, praktiskt och anpassningsbart.

Det fina med doftpinnar är då alltså att de inte brinner och att de kan stå var som helst utan att du behöver ha ständig koll. Det är dessutom så att du själv kan styra hur mycket doft pinnarna ska avge. Du styr detta genom att ändra antalet pinnar som du stoppar ner i oljan. Fler pinnar ger mer doft och färre pinnar ger mindre doft. Enkelt!

Det är förstås inte så att pinnarna doftar av sig självt. Utan de är bara ett hjälpmedel. Själva doften kommer från en olja som förvaras i glasbehållare. Glasbehållarna är alltid snygga och fina. Vi på Doftriket har doftpinnar i såväl badrum, toalett och sovrum. Det är en härlig känsla att vakna i ett rum och känna en fräsch doft.  Vi kan här avslöja att de doftpinnar som säljer bäst är Klintas Nytvättat. Alla som doftar på dessa blir förälskade direkt och de passar lika bra i alla rum.

Nu tänkte vi berätta lite om vad som karaktäriserar de doftpinnarna vi erbjuda dig!

Klinta doftpinnar

Som vi nämnde tidigare så är Klinta ett svenskt märke, närmare bestämt skånskt och det tycker vi om! Sedan att massageljusen är magiska gillar vi. Men det som är allra bäst med Klinta kan vara deras doftpinnar. De finns i två olika storlekar, en variant med 50 ml och en variant med 120 ml. Den lilla varianten räcker i upp till sex månader. Detta beror alltså på hur många pinnar du stoppar ner i oljan. Ju fler pinnar, ju mer olja sugs upp och avger mer doft. Då räcker oljan inte lika länge. Logiskt va?

Vi vågar påstå att de här doftpinnarna hade fått bäst i test om det fanns något seriöst doftpinnetest.

Klinta jobbar med naturliga ämnen och deras doftpinnar känns helt enkelt väldigt fräscha, oavsett doft.

K Lundqvist doftpinnar

Vi är tveksamma till om det går att hitta mer värde för pengarna än så här. Doftpinnarna är supersnygga och riktigt exklusiva. Det är verkligen en härlig upplevelse att öppna förpackningen. Den är riktigt exklusiv och bidrar på ett fantastiskt sätt till en enastående helhetsupplevelse. För att även om doftpinnar först och främst handlar om just doft ska man inte underskatta det som finns runt omkring. Att förse sitt hem med en härlig doft och samtidigt en snygg inredningsdetalj är en oslagbar kombination.

K Lundqvist jobbar bara med bra grejer och detaljnivån är helt magisk. Det här är något som måste upplevas. Och skulle du ge bort doftpinnar från K Lundqvist kommer du uppskattas lite extra av mottagaren, tror vi!

Woodwick doftpinnar

Vi skrev tidigare om Woodwicks otroligt unika doftljus. Vad inte så många vet om är att de även har riktigt härliga doftpinnar. Woodwick kan som du säkert förstår det där med dofter i hemmet och det är därför ingen överraskning att även deras doftpinnar är grymt bra. Det som gör de unika är deras doftkulor. De är dekorativa och fina att titta på.

Yankee candle doftpinnar

Precis som det andra amerikanska märket, Yankee Candle, är det här doftpinnar som doftar lite mer intensivt.

Yankee Candle har satsat på ett antal olika serier. Här på Doftriket hittar du de två finaste serierna. Classic och Signature. Doftmässigt skiljer det inget åt de här två serierna utan det är behållarna som skiljer de åt. Signature har en mer fantasifull och livlig framtoning än det lite mer återhållsamma Classic. Classic kan ses som lite mer stilren serie.

Hur som helst, doftpinnarna doftar fantastiskt och höjer känslan i vilket rum du än placerar de i.

Doftrikets favoriter

Som du säkert förstår vid det här laget älskar vi på Doftriket allt som har med dofter i hemmet att göra. Även om vi tycker att alla våra produkter håller hög kvalité (annars hade vi ju inte sålt dem) så har vi självklart några personliga favoriter.

Vår absolut favorit, i alla kategorier är:

Klinta Nytvättat

Fräschare än så här blir det nog inte. Doften av nytvättat är en favorit hos såväl oss som alla andra. Klinta säger själva att det här är en doft som uppskattas av otroligt många. Det sägs också att det är vi nordbor som är extra förtjust i den här doften. Det ger en känsla av fräschhet som är helt oslagbar. Det luktar nytvättat, något som de flesta av oss förknippar med rent och fräscht. Köp och fräscha upp ett valfritt rum.

Finns både som doftpinnar och doftljus. Vad väljer du?

En annan favorit:

K. Lundqvist Black Cashmere

Även den här doften finns både som doftpinnar och doftljus. Vi tycker om den lite extra för att den precis som Klinta nytvättat. Att det även blir en snygg inredningsdetalj är förstås ett stort plus.

Ytterligare en favorit:

Woodwick Lemon

En sprakande citrusdoft. Det mysiga sprakandet är en riktig stämningshöjare. Det är kanonmysigt tillsammans med en fräsch doft av citrus. Doften är stark och lämpar sig därför bäst för lite större rum. Om du eldar det här ljuset i ett mindre rum kan det upplivas som lite väl intensivt.

Vi tänker ofta på medelhavet och härlig värme när vi har det här ljuset tänt hemma hos oss. Lite härliga stränder, god mat och välsmakande dryck slår aldrig fel. Oavsett om det är ett doftljus som får dig att tänka på det.

På tal om medelhavet:

Yankee Candle Riviera Escape

Det här är ett doftljus som får oss att tänka på medelhavet. Det är en blommig doft som får sommaren inom oss att vakna, oavsett om snön faller utanför vårt fönster eller inte. Dessutom är det är en härlig färg på det här ljuset. Vi skulle vilja kalla färgen för medelhavsblå, det passar väl bra in? Ser du blommorna på Franska Rivieran framför dig nu?

Det var allt för den här gången! Hoppas att du tyckte att det var intressant! Du har väl inte glömt att när du handlar hos oss på Doftriket får du dina produkter snabbt. Faktiskt så snabbt som dagen efter om du beställer före kl 15. Dessutom har du 100 dagars öppet köp, så var inte rädd för att prova en ny doft! Vi har dessutom störst utbud av doftpinnar på nätet. Du hittar inte fler dofter hos någon annan aktör online.

Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att maila oss så svarar vi inom kort och vi kan alltid stå till tjänst med doftrådgivning.

Så vad väntar du på? Beställ dina nya favoriter idag och passa på att beställ en extra produkt och ge bort. Att vara givmild med något som doftar härligt är ett vinnande koncept!Drift & produktion:  Wikinggruppen