Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Doftljus för alla

Doftljus för alla

Oavsett om du gillar sött, fruktigt eller doften av nytvättat har Doftriket en doft för just dig! Här hittar du ett brett sortiment med alla ledande märken. Vi handplockar alla dofter och tar bara in märken och dofter som vi kan garantera håller hög kvalité. Sedan är det förstås en smaksak vilken doft som man gillar :) 

Om du känner dig osäker på vad som passar just dig så är du alltid välkommen att höra av dig till oss så kan vi rekommendera dofter utifrån dina önskemål. Vi har självklart doftat på alla våra produkter och har alltid doftljus i våra hem. Vi brinner verkligen för doftljusen!

Vill du ge bort en riktigt fin present kan vi exempelvis rekommendera ett av K. Lundqvists doftljus. Det är något utöver det vanliga och allt är exklusivt. Det är en upplevelse i sig själv att packa upp ett doftljus från K. Lundqvist. Sedan är dofterna fantastiska. Hitta din nya favorit idag!

Har ditt hem ingen öppen spis? Inga problem! Köp ett doftljus från Woodwick. Det sprakar mysigt tack vare den unika veken. Dessutom doftar de ljuvligt om du frågar oss på Doftriket. En läcker inredningsdetalj på två olika sätt helt enkelt.

Vill du dofta på något gott och samtidigt göra gott kan vi rekommendera Victorian Burn Cancer. För varje doftljus du köper skänker Victorian 5 kr till cancerforskning. De givetvis snygga, väldoftande och lyxiga.

Dessutom har vi ett av nätets största utbud av doftpinnar. Doftpinnar är lika fantastiska som doftljus, bara det att du inte behöver tända något vilket kan uppfattas som mindre mysigt av en del men det är garanterat säkrare då eld alltid är förknippad med en viss fara. Var rädd om dig och ditt hem!

Doftljus Woodwick

Hos Doftriket får du alltid fri frakt, 100 dagars öppet köp och snabb leverans! Köp dina nya favoriter idag!Drift & produktion:  Wikinggruppen