Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Maps Doftljus

Maps doftljus som är inspirerade av de underbara dofter som går att finna några av världens mest populära städer. Doftljusen har en brinntid på hela 45 timmar.

Köp Maps doftljus med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Maps doftljus är inspirerade av städer

De har lyckats fånga städernas personlighet i en doft för varje stad. Victorian har tagit fram kollektionen Maps för dig som älskar storstadslivet och all dess charm i vacker design som passar in i alla moderna hem. Silverfolierad ljuskopp med guldfolierade detaljer och en del av stadens karta på framsidan Vackra som konstverk som även doftar ljuvligt.  

Du kan välja mellan dessa fyra städer:

Paris - erbjuder en explosion av dofter där du först möts utav en djup och atmosfärisk citrus och vanilj, för att sedan landa i en varm och avslappnande doft av cederträ.

New York - ger en mycket elegant och fräsch doftupplevelse. Med inspiration från det vackra Central Park i New York där dofterna av den mjuka verbenan möter det lite mer syrliga i citrusen.

London - erbjuder en doft inspirerad av Londons nätter, där kulturer möter varandra i en oemotståndlig spiral. Ytterligare inspiration är tagen från Asien och Indien i öst, vidare till tropiska klimat runt ekvatorn och norra Europas växlande årstider.

Berlin - ger en spännande doftupplevelse. Med inspiration från den mystiska och ständigt colla staden Berlin i Tyskland kan du känna känslan från storstadens liv med detta doftljus.

Drift & produktion:  Wikinggruppen