Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Juldofter

Vi förknippar självklart julen med alla dofter som hör julen till. Vi har därför samlat de mest kända juldofter som vi tycker du bör ha i hemmet för att skapa en underbar julstämning.

Köp dina juldofter idag med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Äntligen kommer juldofterna fram

Äntligen nalkas julen och vi får tid att umgås med våra nära och kära. Vi ser alla fram emot alla skratt, all mat och alla gåvor vi kommer uppleva tillsammans i hemmet.

Underbara dofter som Mistelbär som lockar fram kyss efter kyss. Apelsin & Kryddnejlika som är en klassisk juldoft som blandats med vanilj och kanel. Guld, Rökelse & Myrra som varit populär i urminnes tider.

Vad är juldofter?

Det är en bra fråga. För precis som med alla andra dofter är det väldigt personligt och inviduellt vad man förknippar olika dofter med. Förmodligen kan dock de flesta hålla med om att vissa dofter är starkt förknippade med julen och därmed kan kallas juldofter. Ett exempel på detta är apelsin och kryddnejlika. Många av oss har sedan barnsben fått trycka in kryddnejlikor i en apelsin och hänga upp som ett väldoftande julpynt. 

Drift & produktion:  Wikinggruppen