Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Klinta hudvård

Alla hudvårdsprodukter från Klinta är framtagna med stor omtanke på kvalitet, användarupplevelse, etik och miljö. Klintas hudvårdskollektion är därför vegetabilisk, väldoftande och handgjord, utan onaturliga ämnen som parabener, sulfater eller andra saker vi inte vill ha på huden.

Vi har alltid fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Basen i alla Klintas lotion, rengöring och massageolja är förnyelsebara, komposterbara och levande resurser. Underbara vegetabiliska oljor som är ekologiska eller certifierat etniska, vilket är vänligt både för dig och för naturen. För att göra hudvårdsprodukterna dofta ljuvligt har några droppar eterisk olja eller parfymolja tillsats.

Inga av Klintas massageljus eller hudvårdsprodukter består av artificiella konserveringsmedel. Alla ingredienser följer EUs strikta direktiv. Och självklart har inga produkter eller komponenter blivit testade på djur. Det är helt enkelt naturligt, väldoftande och ljuvliga produkter från det svenska varumärket Klinta.

Missa inte Klintas massageljus och underbara doftpinnar.

Drift & produktion:  Wikinggruppen