Facebook pixel
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Doftspray och rumsspray

Vi välkomnar det senaste inom hemma-doft - Doftspray! Använd doftspray i hemmet för att skapa omedelbar känsla av vardagslyx. Doftspray från Klinta baseras på organiska biprodukter från bland annat sockerrör och sojabönor. Tillsammans med Klintas noga utvalda dofter skapas en helt vegansk doftspray utan alkohol.

Köp doftspray idag med fri frakt, snabb leverans och 100 dagars öppet köp! Beställer du innan 15.00 så skickar vi din order samma vardag!

Doftspray till hemmet

Doftspray, som ibland kallas för rumsspray, är en spray som du kan spraya ut där du känner för det. På så sätt kan du snabbt och effektivt förändra doften i ett rum. Perfekt när du panikstädar inför gästernas ankomst eller bara lite vardagslyx när du känner för det. Passar förstås även bra att använda där du vill men inte kan använda doftljus. Köp din doftspray till hemmet idag!

Så här använder du doftsprayen: Spraya i luften eller på tyg och mattor mer eller mindre generöst efter smak. Om du sprayar på tyg, testa på en liten tygbit först för att inte riskera missfärgning eller andra effekter. Om du spiller på polerade ytor, torka för att undvika skador. Välj mellan sex olika dofter från Klinta som matchar dina andra produkter från Klinta.

Varför inte köpa doftspray och som gå bort-present? Det tycker vi är roligare än den klassiska buketten eller vinflaskan! 

Rumsspray eller doftspray

Det kan verka förvirrande, men rumsspray och doftspray är helt enkelt exakt samma sak. Vilket ord man föredrar är högst individuellt och personligt och ganska oväsentligt egentligen. Vi är helt säkra på att du kommer bli helt förälskad i våra rumsspray. Eller Doftspray. Eller vad du nu väljer att kalla det.

Underbara dofter

Klintas doftspray till hemmet finns i deras mest populära och underbara dofter som passar inte i alla hemmets rum. Vi är helt säkra på att du kommer hitta en doft som passar dig. Varför inte testa med Nytvättat i sovrummet, fräscha Bubbel & Rosa Grapefrukt i vardagsrummet och Citronverbena & Ingefära i gästrummet? Det bästa med doftspray är att du får effekt direkt, bara spraya i luften eller på t.ex. mattan i vardagsrummet och doften sprids direkt. Perfekt när man ska ha gäster och har glömt att tända doftljusen i god tid. 

Doftspray toalett

Tidigare har man ofta använt doftspray på toaletten för att dölja andra dofter, men det blir mer och mer populärt att använda doftspray, eller rumsspray i alla hemmets rum. Oftast inte för att dölja andra dofter, men för att framhäva en ny doft i rummet. De doftsprayer vi säljer kan du spraya på möbler, mattor, andra textilier och rakt ut i luften för att sprida underbar doft i hela ditt hem. Doftspray toalett är nu inte det enda stället man vill spraya på.

När använder man doftspray?

Använd doftspray eller rumsspray när du snabbt behöver eller vill förbättra doften i ett rum. Kanske är det sista piffet innan middagsgästerna kommer? Eller är det bara lite vardagslyx? Tänk på att rumspray och doftspray inte sitter i hur länge som helst. Den stora fördelen gentemot doftpinnar är förstås att doften kommer omedelbart ochatt du enkelt kan öka på doften.

Ett annat bra tillfälle att använda doftspray är när du vill fräscha upp dina kläder och inte har tid eller lust att tvätta. Spraya på klädesplagget och det blir omedelbart som nytvättat. Kom dock ihåg att alltid vara försiktig och prova först att spraya på en del av klädesplagget som inte syns.

Drift & produktion:  Wikinggruppen